Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدارا شکردر حال حاضراربعین حسینی حالا دیگر به عامل وحدت و محبت فرهنگی میان دو ملت ایران و عراق تبدیل شده است.

قدس آنلاین- تکتم بهاردوست: این روزها و در ایام نزدیک شدن به اربعین حسینی بیشتر از هر خبر و عکسی از زائران و عاشقان امام حسین (ع) کلیپ تواشیح الغدیر قم است که برای تقدیر و تشکر از موکب داران عراقی راهی این کشور شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلوه ای زیبا از محبت به امام عشق. به این انگیزه با محمد جواد توسلی مدیر روابط عمومی مرکز ماوا که در ساخت و انتشار این کلیپ زحمات زیادی کشیده اند صحبت کرده ایم که می خوانید:

قدس آنلاین: کلیپ خیر الاحباب که برای  موکب داران عراقی خوانده شده چطور شکل گرفت؟

توسلی: امسال دومین سال اجرای میدانی سرود تشکر از خدام مواکب اربعین است که توسط اعضای گروه در مسیر راهپیمایی اربعین اجرا می‌شود. و امسال نیز هم در حرکتی نمادین نشان خادم الحسینی نیز در پایان هر اجرا توسط استاد و قاری بین المللی به رؤسای موکب ها اهدا میشود.

گروه سرود خیرالاحباب متشکل از یگ گروه ۱۰ نفره سنج و دمام زن اهوازی به همراه یک گروه تواشیح قطعات موسیقی آئینی جذابی را به زبان عربی و لهجه عراقی به منظور تشکر و قدردانی در طی مسیر نجف به کربلا اجرا می‌کنند.

ماوا ۳ سال پیش یعنی در سال ۹۵ سرودی با محوریت تشکر و قدردانی از خدام عراقی تولید کرد و آن را به صورت نماهنگی جذاب در فضای مجازی منتشر کرد که بسیار مورد توجه و استقبال عراقی ها قرار گرفت. اما آمار بازدید از این کلیپ ها در یوتویوب به بیش از ۲ میلیون بار رسید و کاربران فیس بوک نیز استقبال خوبی از این سرود و نماهنگ داشتند. و در واقع همین استقبال عزم ماوا را به ادامه این حرکت و اجرای این پروژه به صورت میدانی در طریق نجف کربلا  جلب کرد و ما در سال گذشته این پروژه را در طریق انجام دادیم.

در این گروه که درست شبیه به پراکندگی سنی زائران پیاده‌روی اربعین حسینی از نوجوان و جوان و میان‌سال در آن حضور دارند، هم‌زمان با ورود به موکب‌های کوچک و بزرگ عربی مشغول خواندن اشعاری زیبا می‌شوند که مضمون آن تشکر از خدمات موکب‌داران در راه زیارت امام حسین(ع) است.

قدس آنلاین: چه مدت صرف تمرین شد

توسلی : ۱۵ روز قبل از حرکت به سمت عراق تمیرناتشان را در اهواز شروع کردند.

قدس آنلاین: بحث تسلط بر خوانش زبان عربی به چه شکل بود

توسلی: اینها  خودشان جنوبی و عرب زبان هستند و به خوبی به این زبان صحبت می کنند همگی قاری قرآن هستند و مشکلی با این زبان ندارند.

قدس آنلاین: بازتاب و واکنش ها از این کلیپ چطور بود؟

توسلی : انتشار تصاویر زیبای منقلب شدن موکب‌دارها در واکنش به این شعرخوانی گنجینه ارزشمند دوستی و وحدت میان شیعیان است، آن‌ها که بدون چشم‌داشت به زائران امام حسین(ع) خدمت می‌کنند خود سند این ادعا است. خدا را شکردر حال حاضر اربعین حسینی حالا دیگر به عامل وحدت و محبت فرهنگی میان دو ملت ایران و عراق تبدیل شده است. یکی از اتفاق‌های مثبت این اجتماع عظیم همین رفت و آمدهای فرهنگی میان مردم دو کشور است؛ ما نیز با همخوانی و حفظ کردن اشعار عربی سعی در قدردانی از محبت‌های مردم عراق داریم؛ خداروشکر با واکنش بسیار مثبت موکب‌داران مواجه شدیم.

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: موکب داران عراقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۸۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا

دستورالعمل محدود شدن جمع آوری داده‌های کاربران توسط شرکت‌های فناوری و دادن قدرت بیشتر به کاربران برای جلوگیری از فروش اطلاعات شخصی شان یا امکان حذف آنها، موضوعی است که در ایران و از سوی مرکز ملی فضای مجازی آغاز شده و در سایر کشورها از جمله آمریکا هم برای تصویب در کنگره این کشور مطرح شده است.

به گزارش ایسنا، در سطح جهان، به منظور حفظ امنیت داده‌ های شخصی کاربران در وب سایت ‌ها یا سامانه ها و پلتفرمهای مجازی، راهکاری با نام کنترل جهانی حریم خصوصی ارایه شده است.

این راهکار در واقع یک استاندارد برای مرورگرهای وب و وب سایت ‌ها است که حریم خصوصی کاربران را حفظ کند. به عنوان مثال، یکی از استانداردهای در نظر گرفته شده، قانونی است که می تواند از فروش داده های کاربران توسط وب سایت‌ ها و مرورگرها به اشخاص ثالث، آن هم بدون رضایت و اطلاع کاربران جلوگیری کند.

دستور العمل اجرایی مرکز ملی فضای مجازی برای حفظ حریم خصوصی کاربران ایرانی

در این راستا سال گذشته مرکز ملی فضای مجازی هم دستورالعمل اجرایی حفاظت از حریم خصوصی کاربران و شیوه جمع آوری، پردازش و نگهداری اطلاعات کاربران را تصویب و به دستگاه‌های مختلف برای اجرا ابلاغ کرد. براساس این دستورالعمل سامانه‌ها و سکوهای فضای مجازی ملزم شدند تا  در برابر تهدیدات سایبری و مخاطرات نقض حفظ حریم خصوصی، کاربرانشان را ایمن کنند. همچنین سامانه‌ها و سکوهای فضای مجازی باید داده‌های کاربران را صرفاً در حد اقلام مورد نیاز و متناسب با اهداف صریح و مشخص جمع آوری کرده و اگر کاربران درخواستی مبنی بر حذف بدون قید و شرط تمام یا بخشی از داده های خود را داشتند، این امکان را فراهم کنند تا ضمن رعایت مفاد قانون آیین دادرسی کیفری، داده های مورد نظر حذف شوند.

حسین دلیریان - سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در همین زمینه خبر داده است که تا قبل از سال جدید، بخش هایی از این دستورالعمل که امکان اجرای سریعتر آن وجود داشت، توسط کسب و کارهای بخش خصوصی و سامانه‌های دولتی اجرا شده و بقیه مفاد دستورالعمل نیز در مسیر اجرا قرار داشته که برای تامین زیرساخت‌ها و ابعاد فنی آن، مهلت اجرای کامل به ۴ ماه پس از تاریخ ابلاغ تمدید شده است.

بازخوانی تجربه آمریکا در حفاظت از کاربران آمریکایی

آمریکا هم برای تصویب قانونی در این زمینه گام برداشته و به تازگی با موافقت نمایندگان کلیدی خود، آن را برای تصویب در کنگره مطرح کرده است.

نکته جالب توجه در قانون آمریکا این است که قانون گذاران این کشور بر این تاکید دارند که جمع آوری داده‌های کاربران توسط شرکت‌های فناوری باید محدود شده و به آمریکایی‌ها قدرت بیشتری برای جلوگیری از فروش اطلاعات شخصی شان یا امکان حذف آنها، داده شود. این دقیقا مشابه دستورالعملی است که مرکز ملی فضای مجازی پیشتر مصوب و ابلاغ کرده است.

از طرفی قانونگذاران آمریکایی این قانون دو حزبی را بهترین فرصت دانستند که در دهه‌های گذشته برای ایجاد استاندارد حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌ها مطرح شده و به افراد حق کنترل اطلاعات شخصی خود را می‌دهد که یک گام مثبت رو به جلو در آمریکا است.

گام رو به جلوی ایران

اما مرکز ملی فضای مجازی کشور در گامی جلوتر در کنار ایجاد امکان مدیریت داده های شخصی کاربران توسط خودشان و افزایش حفظ حریم خصوصی آنها توسط ارایه دهندگان خدمات، براین نکته نیز تاکید داشته که داده هایی که هویت کاربران براساس آنها شناسایی می شود، باید توسط سکوها و سامانه های ارایه دهنده خدمات به صورت رمزنگاری ذخیره شود. این بدان معناست که در صورت هک و نقض اطلاعات این داده ها در زمان انتشار امکان بازیابی و شناسایی نخواهند داشت.

در واقع دستورالعمل این مرکز، علاوه بر این که سپری محافظ در برابر مهاجمان برای کاهش خطر نقض حریم خصوصی مردم ایجاد کرده، ارایه دهندگان خدمات را موظف به توضیح چگونگی جمع آوری و استفاده از این داده ها و در نهایت رمز نگاری و ارتقای ایمنی داده های ذخیره شده نیز کرده است.

نکته عبرت آموز برای نخبگان ایرانی

البته باید دید که در نهایت پیش نویس ارایه شده در کنگره آمریکا با چه اصلاحات و مفادی مصوب و اجرایی خواهد شد، چرا که کنگره آمریکا قبلا هم درباره اقدامات حفاظتی حریم خصوصی در فضای آنلاین بحث داشته و درباره استفاده از داده ها توسط شبکه های اجتماعی اعلام نگرانی کرده است اما نمایندگان آن به اجماع و توافق در این حوزه دست نیافتند.

در حالی که در ایران هرگونه قانونگذاری درباره فضای مجازی با مخالفت برخی جریان ها روبه رو می شود اما توافق اولیه قانون گذاران آمریکایی در تصویب قانونی همانند دستورالعمل مرکز ملی فضای مجازی که در آن خواست کاربران در آن در کنار منافع ارایه دهندگان خدمات در نظر گرفته شده، دستاوردی بزرگی در آمریکا اعلام شده است و این یک نکته عبرت آموز برای نخبگان ایرانی باشد که تلاش کنند وفاق ملی در جهت ساماندهی فضای مجازی ایران ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا